понеділок, 5 жовтня 2015 р.

«А МУЗИКА ЗВУЧИТЬ…»

У перший день жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день музики – свято, що знаходить відгук у серці кожної людини. У кожній країні існує своя неповторна музична культура, що має певні особливості. Унікальність музики полягає у тому, що вона, на відміну від літератури, є однаково зрозумілою у всіх країнах світу, вона не потребує перекладача


    До відзначення Міжнародного дня музики долучилися і працівники Красненської книгозбірні ім. І. Тиктора. Головою молодіжного клубу «Сучасник», що діє при книгозбірні, Олексієм Мировським, у приміщенні Красненської ЗОШ №2 було проведено музичний калейдоскоп «А музика звучить…» з учнями 5-8 класів. Присутні мали можливість ознайомитись з історією зародження і основними етапами розвитку музики, а також дізнатися багато цікавих фактів з життя і творчості композиторів. Усі розповіді супроводжувалися музичним оформленням, що додало особливого колориту, адже «жива» музика викликала неабияке захоплення в усіх присутніх. Також до проведення заходу долучилась й Кутянська Олена, яка виконала цікаві музичні композиції, котрі справили незабутнє враження на усіх присутніх. Яскравим доповненням заходу стала також книжкова виставка-перегляд «У світі музики», підготовлена працівниками Красненської бібліотеки ім. І. Тиктора.


        Музика є окрасою життя людей. Вона змушує їх радіти і співпереживати. Музика не старіє, а буде жити стільки, скільки буде існувати людина. В цьому переконалися і присутні музичного калейдоскопу.




Немає коментарів:

Дописати коментар