неділю, 6 листопада 2016 р.

КНИГА - НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ

  Кажуть, що книга - це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок для бібліотеки - це дійсно так, адже фонди книгозбірні вже давно потребують оновлення сучасними українськими книгами. 
    Днями Красненська селищна бібліотека ім. І. Тиктора отримала 50 нових книг від благодійної організацій "Благодійний фонд "Бібліотечна країна". Цей фонд був заснований в червні 2015 року й поставив собі за мету здійснення благодійної діяльності, спрямованої на надання допомоги та сприяння законним інтересам бібліотек України.
    Книги, які отримала книгозбірня у рамках проекту "Сучасні книги українських видавництв - бібліотекам України" є надзвичайно потрібними для наших користувачів, адже у комплекті зібрана література різноманітної тематики: дитяча, художня за шкільною програмою, а також романи й науково-популярні книги. Всі вони видані нещодавно у різних книжкових видавництвах: Фоліо, Брайт букс, Саміт книга, Час майстрів, Клуб сімейного дозвілля, Видавництво Старого Лева тощо. Отримана література є надзвичайно значущою для бібліотеки, оскільки вона зможе втамувати книжкову спрагу найвибагливіших користувачів.
    Працівники книгозбірні висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до реалізації даної акції: Благодійному фонду "Бібліотечна країна", народному депутату України Олексію Скрипнику та громадському активісту й керівнику молодіжного клубу за інтересами "Сучасник" Олексію Мировському й запрошують усіх бажаючих ознайомитися із книжковими новинками.

Немає коментарів:

Дописати коментар