пʼятниця, 11 березня 2016 р.

НА ШЛЯХУ ДО ШЕВЧЕНКА...    

Є такі постаті в нашій історії, які вбирають у себе живу душу народу, стають невід'ємною частиною його життя. Кожного року в березні місяці українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України, великого її Сина. Такою його постаттю для нас, українців, є Тарас Григорович Шевченко.

   Напередодні дня народження великого Кобзаря Красненська бібліотека ім. І. Тиктора презентувала користувачам цікаві матеріали, присвячені його життєвому й творчому шляху. А, зокрема, це цінні подарунки від меценатів та вдячних користувачів: атлас "Шляхами Великого Кобзаря" (подарований київським видавництвом "Картографія"), дослідження "Іду за Шевченком" (подароване автором - черкаським дослідником-істориком Віктором Жадьком), а також портрет Тараса Шевченка (подарований депутатом Красненської селищної ради, активною користувачкою книгозбірні Оксаною Захаревич).
    Бібліотекарі щиро вдячні усім, хто долучився і долучається до допомоги у збільшенні книжкового фонду і запрошує усіх, хто цікавиться життєвим і творчим шляхом Кобзаря, відвідати бібліотеку аби ознайомитися з новинками літератури про нашого Великого Борця і Пророка!

Немає коментарів:

Дописати коментар