середа, 13 квітня 2016 р.

"ЛІТЕРАТУРНИЙ ДЕСАНТ"
В КРАСНОМУ

В межах проекту, започаткованого Львівською обласною бібліотекою для дітей та Видавництвом Старого Лева, за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, на Львівщині тривають зустрічі з творчими людьми, літераторами та письменниками. Поїздка у рамках проекту "Літературний десант"-"Бібліотека Малого Лева" відбулася у село Топорів, смт Красне Буського району і власне у місто Буськ, де письменниця Оксана Думанська презентувала нову книгу Видавництва Старого Лева написану у співавторстві з Галиною Терещук (ілюстратори - творча майстерня"Аграфка") "Шептицький від А до Я".
    Презентація відбулася у приміщенні Красненської ЗОШ №1. Оксана Думанська розповідала про дитинство, юність і становлення майбутнього митрополита Андрея Шептицького, про його жертовність, самовідданість, щедрість і величезне щире серце присутні слухали, затамувавши подих. Крім книги "Шептицький від А до Я", Оксана Іванівна презентувала кілька нових книг ВСЛ, які вона редагувала. Після презентації письменницю щільним кільцем оточували усі зацікавлені підлітки і дорослі, задавали багато питань котрі їх цікавили, переглядали і купували книги...
   Також письменниця Оксана Думанська і провідний бібліотекар Львівської обласної бібліотеки для дітей Людмила Пуляєва-Чижович відвідали Красненську бібліотеку ім. І. Тиктора та історико-краєзнавчий музей селища і поділилися з працівниками книгозбірні про свої подальші творчі плани, а також пообіцяли незабаром знову відвідати Красне з презентацією книги про нашого відомого земляка Івана Тиктора, ім'я котрого носить наша бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар