неділя, 21 травня 2017 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГ ОЛЕКСІЯ МИРОВСЬКОГО У ВІННИЦІ

Нещодавно у відділі мистецтв Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна, 70, ІІІ поверх) відбулася презентація книг «Вступ до музикознавства та коротка історія української музики» і «Коротка історія світової музики» музикознавця, педагога, бібліотекаря Красненської книгозбірні ім. І. Тиктора  Олексія Мировського.
    Захід розпочали працівники відділу мистецтв ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, які представили присутнім автора книг Олексія Мировського, коротко розповіли його біографію, а також ознайомили з його напрацюваннями на творчій ниві.
    Після цього слово перейняв сам автор, який цікаво і змістовно розповів про свої книги «Вступ до музикознавства та коротка історія української музики» і «Коротка історія світової музики». Зокрема, учасники заходу дізналися про передумови, які спонукали автора до написання даних праць, їх зміст і структуру, а також цінність й унікальність, яку становлять видання на даний час.



    Презентацію відвідали користувачі бібліотеки, а також викладачі музично-теоретичних дисциплін з різних музичних шкіл не лише міста, але й області. Завершився захід дискусійним обговоренням книг, а усі, хто ними зацікавились, мали можливість придбати дані видання з авторським автографом.

Немає коментарів:

Дописати коментар